Een optimaal klimaat thuis, op kantoor of bedrijfsruimten

Middels geavanceerde airconditioning systemen bewaken wij uw klimaat

IVL regelt alles naar wens, van advies tot installatie. Samen met u zoeken wij de beste oplossing, op maat gemaakt en passend binnen uw budget.

Zuinig en gebruiksvriendelijk

Van advies tot installatie

Wij zijn bedreven in de aanleg, service en onderhoud van airconditioning.

Wij bieden u een gezond leefklimaat bij elke temperatuur thuis, op kantoor en in technische ruimten. Middels geavanceerde systemen en deskundigheid bewaken wij uw klimaat.

IVL kiest voor duurzame kwaliteit en biedt diverse topmerken. In de markt is een grote verscheidenheid aan systemen en modellen verkrijgbaar en er zijn vele keuzemogelijkheden. De techniek staat niet stil en nieuwe systemen worden steeds mooier, stiller, energiezuiniger en gebruiksvriendelijker.

IVL regelt alles naar wens, van advies tot installatie. Samen met u zoeken wij de beste oplossing, op maat gemaakt en passend binnen uw budget.

Op maat gemaakt

Passend binnen uw budget

Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Wandmodel
  • Twin wandmodel
  • Plafond- en vloermodel
  • Cassettemodel
  • Kanaalmodel
  • Multi-inverter
  • Satellietmodel
  • Computerkoeling serverruimte

U wilt meer weten over airconditioning?

Maak een afspraak

Dan zorgen wij voor de koffie

Hans van Leeuwen

Hans van Leeuwen

Zaadveredeling & Koeltechniek

Ferdie van Leeuwen

Ferdie van Leeuwen

Klimaattechniek

Wat drijft ons?

IVL Klimaattechniek heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de specifieke eisen die door planten- / zaadveredelaars ten aanzien van klimaatbeheersing worden gesteld en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en het realiseren van weefselkweek- en plantengroeikamers en kiem- en klimaatkasten.

Typisch IVL

IVL Klimaattechniek komt met vindingrijk en deskundig advies en biedt high-tech oplossingen voor o.a. zaadveredelingsbedrijven voor land- en tuinbouw en bloemenzaden.

Wereldwijd

De kennis in de sector heeft een innovatief, technologisch karakter. IVL heeft zich hierin gespecialiseerd om zo tot de juiste oplossing voor het onderzoek, c.q. product te komen. Ons werkgebied is wereldwijd. Er is grote behoefte aan kennis en expertise op dit gebied, zowel in het bedrijfsleven als in de universitaire wereldlaboratoria.