Inloggen

In Memoriam

Tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden op locatie in ‘t Goy is op 28 februari 2019 onze collega overleden. Veel te vroeg en totaal onverwachts hebben wij afscheid moeten nemen van

Jeroen de Wit

Jeroen had als koelmonteur een veelbelovende toekomst voor zich liggen.
Hij was onze jongste medewerker en we hebben hem de afgelopen 6 jaar leren kennen als een vrolijke, warme persoonlijkheid, die leergierig was en serieus in zijn werk. Jeroen hield ook van gezellig samen ontspannen en plezier maken.
We gaan hem missen en blijven achter met verbijstering en grote verslagenheid.

Wij willen Nikki, Jean, Annemieke, Simone, Damiën en verdere familie en vrienden veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode.

Jeroen kwam 13 juni 2013 bij ons in dienst als vakantiewerker. Hij had zijn middelbare school achter de rug, maar wist eigenlijk niet goed wat nu te doen. Het werk bij ons beviel goed en per 1 september startte hij als leerling-koelmonteur. Hij was leergierig en had een goed inzicht in het werk.

Via zijn opleiding kwam hij in contact met Vakkanjers. Jeroen besloot mee te doen. In december 2014 waren de voorrondes in Vlissingen. Won je, dan mocht je meedoen aan World Skills die in 2015 in São Paulo gehouden werden. Dat reisje leek hem wel wat.
Jeroen werd uiteindelijk tweede. São Paulo ging aan zijn neus voorbij, maar tweede van Nederland is ook een hele prestatie!

Alle opleidingen doorliep Jeroen voorspoedig, vorig jaar studeerde hij af als Servicemonteur Koudetechniek en haalde hij zijn certificaat ACK Ammoniak.

Afgelopen jaar heeft hij met collega’s meegewerkt aan ons project in Chili. Dit was de eerste maal dat hij zover weg ging. Na het werk daar heeft hij van een welverdiende vakantie in Chili en Peru genoten samen met zijn vriendin.

Jeroen was als collega een vrolijke aardige vent, die altijd klaar stond te helpen. Hield van een geintje en gezelligheid.
Zo kon het gebeuren dat er een filmpje werd geschoten waarbij Jeroen, met onderdelen die op de werkplaats lagen, met erbij de juiste muziek, actie en met gehoorbeschermers op, een scene werd voor een dj die druk aan het draaien was.

Carnaval was helemaal zijn ding. Maanden was hij druk met de kar. Een domper was het ongeluk met de kar op de terugweg van Schalkwijk naar Cothen. Jeroen was hier zeer van ontdaan. Maar de wagen werd vrijgegeven en gerepareerd. Donderdagavond 28 februari zou de kar voorzien worden van verlichting en zou de kar toch nog mee gaan rijden in de verlichte optocht van Cothen.
Helaas heeft hij dit niet mee mogen maken.

Namens directie en medewerkers van IVL Bedrijfskoeling BV.

Jeroen de Wit, koudetechnicus

Jeroen de Wit in ChiliJeroen de Wit in Chili